2012.05.09. Brisbane

 2012.06.10. 12:21

Reggel 6:10 körül be is értünk Brisbane Roma streetre. Az éjszaka elég fárasztó volt, bár próbáltunk felosztva ülések előtt a földön, s üléseken feküdni, de nem volt kielégítő az alvásmennyiség, főleg ha a kisbaba se akarta úgy előttünk.

Kicsit letelepedtünk itt a pályaudvaron szállás után nézni, s reggelezni. Pikk-pakk találtam egy szimpatikus backpackert viszonylag közel, ám mégis kertesebb övezetben. Nagyjából 5-10 perc séta, s gyönyörű épület, kellemes szobákkal, tisztasággal. Ugyan itt a 68 dollár, az teljesen átlagos ár ezeknél a szállásoknál, nekem mégis sok egy kicsit. (Aussie Way Backpackers)
 
P5094534-resized_1.JPG
 

Sétáltunk egyet a városban. Van egy sétáló híd, amiről Andi jutott az eszünkbe, szóval ezt Neki küldjük!

P5094532-resized_1.JPG

Tízóraiztunk egyet a folyóparti kávézóban, majd visszabattyogtunk a szállásra pihengetni és internetezni (napi 5 dollár a net).

Punnyadás a viktoriánus fürdőszobában

P5104537-resized_1.JPG

Sajnos e városban is kicsit túl sok a felhőkarcoló, amiből kifolyólag valószínű, hogy menekülni fogunk még északabbra.

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr174576538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása