Úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk Wellingtont, mert nem sok lehetőséget találtunk itt, ami itt tartott volna minket. De elmenet előtt még benéztünk a Te Papa múzeumba. Az állatkert lett volna tervben, de eső kerekedett és szél. A Te Papa egy több szintes ingyenes (mint itt kb az összes múzeum) hely. Rengeteg energia és pénz van a helyben, igazán jól sikerült. Annyi minden van itt, hogy fél élet nem lenne elég tüzetesen végignézni, így beszámolni se nagyon tudok róla. Érdemes megnézni a honlapot: www.tepapa.govt.nz

Volt egy rész, ahol  volt egy kör alapú érintőképernyős (igazából csak kivetített kép, amit elég volt a levegőben érintgetni, nekem új! ) asztal. Zenét lehetett rajta alkotni a részegységek megérintésével. Aktivizáltuk is magunkat azonnal, király volt!

Este már nem indultunk neki a nagy utazásnak, de még megpróbáltuk megkeresni Bree-t (újabb LOTR forgatási helyszín), sajnos kevés sikerrel. Ahova a térkép jelöli, ott nincs. Valószínűleg a Miramar stúdióban van.

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr414474103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása