Ezen a héten, hétvégén is melóztunk, de egyik nap Főni, a melót hamarabb befejezvén belesűrítette a napba a koumaci mászórendezvényt. (Igazából csak azért, mert ment a klubtársnőinek udvarolni.) Na de legalább elmentünk mi is.

P9089442-resized.JPG

P9089434-resized.JPG

Babaláb :)

P9089451-resized.JPG

És Baba :)

Persze, aztán kicsit később szinte már-már azon gondolkoztunk, hogy jobb, ha nem tettük volna. No nem történt semmi szörnyűség, csupán elborzadtunk a helyi mászó szakszövetség tagjainak morálján. Nem figyelnek arra, akit biztosítanak, tapossák a köveket, fél sziklák vannak ráesve a kötelekre, nem megfelelő irányba terhelt biztosító karcsi stb stb….jáááááj. Nézni is rossz volt.

P9089438-resized.JPG

P9089440-resized.JPG

P9089439-resized.JPG

Mivel végszóra érkeztünk, ezért a kedves tagok már felszerelést sem biztosítottak nekünk, mondván a délután 4 már késő, ők 1 óra múlva végeznek. Oké jó, köszönjük. Hozzátették azt is, hogy lehet jönni holnap is. Hát persze, csak mi meg dolgozni fogunk!!!!

P9089436-resized.JPG

A mászóhely egyébként nagyon pofás, több szintes kisebb hegy, kívül-belül, alul-felül mászóutakkal. Mutatós.

És nézzétek meg, ahogy a vacsiúj statikus kötélen átgurul egy több tonnás…

P9089445-resized.JPG

Este átgurultunk a helyi kempingbe, ahol volt tűzijáték és koncert. A koncert jó volt, de egyébként semmi extra. Főni vett egy doboznyi kaját, amin elcsámcsogtunk. Bár eleinte étteremről volt szó…helyette lett halkonzverv.

P9089460-resized.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr194884895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása