Gyakorlatilag fél 6-ig e napon nem sok esemény történt. Végig tánci a napon, ének és leégés. Nem sok siker! Csak pár olyan autó állt meg, aki 5-10 km-re ment, s végül egyhez be is szálltunk, aki 30-ra. Nos, ő spanyol volt, bár látszatra nem meleg (ki tudja). No és azon a helyen, ahol ő kitett, fél órán belül felvett minket Alex, a görög, aki szintén valószínűsíthetően nem meleg.

Alexszel mentünk még majdnem 100 km-t este, majd vele tartottunk éjszakára egy Hitchinbrook nevű helyen. Pontosabban ő a lakóautójában, mi pedig a nyílt ég alatt (erről mindjárt többet bővebben…de soha többet újra). Az este a főzőcskével telt el, pontosabban én főztem a hímeknek, amíg ők sztorizgattak és iszogattak. Alex nagy arc, igazi harsány görög ember, nem igazán izgatja, hogy a fél emberiség már alszik vagy ilyesmi :D  Röhög, meg vinnyog :D Kész a csóka! Már valami 4-5 éve járja a világot. Étterme volt Athénban, eladta. Szegénynek elhunyt a neje, utazásának is többnyire ez az oka.

Szóval az éjszakáról még annyit, hogy NE ALUDJATOK AUSZTRÁLIÁBAN SZABAD ÉG ALATT SÁTOR NÉLKÜL :) Balról egy hatalmas óriási pók (ő elvileg bent maradt a hálójában éjjelre..legalábbis ebben reménykedtem), jobbról hatalmas hangyák (tényleg nagyok), fentről szúnyogok hada. Lehet válogatni! Ki mit szeretne! Hiába húztad a fejedre a teljes hálózsákot, akkor is kellett hagyni egy kis lukat lélegezni, s azon bejöttek a szúnyogok és az óriás hangyák is. Remek volt. Csípés csípés hátán. Talán 1 órát ha aludtam…szóval javaslom ezen élménnyel ne gazdagodjatok :)

Ja és kimaradt az info Alex tündéri fekete macskájáról, akit Bungee-nak hívnak (aboriginalul elvileg feketét jelent)! Édes. Sajna fotót nem tudok mellékelni.

Alexszel

P5154555-resized.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr254576581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása