Reggel nekiindultunk az óceánpartnak Tauranga irányában. Ugyan Taurangában egy kisebb elkavargás és vízforrás következett be, de ettől még kiverekedtük magunkat a szörfös partra és hát nem átallottunk által kelni a hullámokon. Miután túlestünk a szörfözésen és Betsi is összeszedte magát, megindultunk a Coromandel-félszigetnek. Itt elvileg sok szép dolog vár minket.

P4080382-resized.JPG

Gyakorlatilag e nap meg sem álltunk a Hot water beach nevű helyig, ami arról híres, hogy apálykor, ha adott helyen gödröt ásol a homokba, termálvíz törik fel, s nagyon kellemes kis medencében ücsöröghetsz, hát ha még keveredik is az óceán vizével.

Sajnos mi épp dagálykor érkeztünk, így csak egy kis sétálás maradt és a szörfös fiúk nézegetése aznapra. Gondoltuk majd holnap!

Mivel errefele nem lehetett kecózni, ezért elmentünk kicsit arrébb a Cooks Beachre (ahol szintén nem lehetett..).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr554499516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása