Mike nagyon rendes volt, mára is kölcsön adta a kocsit. Rögtönzött délelőtti fényképezőgép szerelés és szétszedés után elmentünk vásárolni. A fényképezőgép szerelés sajnos nem hozott sikert, ugyanúgy meg van bolondulva a gép :(

GOPR0391-resized.JPG

Vasárnaphoz híven nem sok minden volt nyitva a városban, a piac csontüres volt.

Megindultunk a ponthoz. Az idő csodák csodájára kisebb esők után napos volt és meleg. Sajnos kissé szeles is, ami nagyobbacska (másnak nem nagy, csak nekem) hullámokat korbácsolt. Viktor megkezdte a merülést és nagyon tetszett neki, lehet látni a roncsokat, korallok is telepedtek rájuk, no meg halacskák.

PA210372-resized.JPG

PA210376-resized.JPG

Utána megpróbáltam én is bemerészkedni, de sajnos megfutamodtam a nagy hullámoktól, nem érzem magam biztonságban a múltkori hullámos, víznyeléses, Viktor hátára kapaszkodós akció óta. Talán egyszer majd már nem fogok ennyire félni..

PA210385-resized.JPG

PA210405-resized.JPG

Na de Viktor még kétszer is visszament és nagyon tetszett neki. Videózott sokat.

PA210398-resized.JPG

PA210401-resized.JPG

Fél 4 magasságában átgurultunk még egy utolsót enni a kava bárban, de vasárnap nem sok minden volt ott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr415019113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása