A délelőttöt még kellemesen eltöltöttük Bejcziéknél, majd délben elvittek minket St Marysre, illetve előtte még egy kicsit vásárolgattunk is. Mindent nagyon köszönünk Nekik!!

A vonatunk 16:12-kor indult a központi pályaudvarról Brisbane-be. A vonatút olyan 14 órás lesz. Még a vonatindulás előtt feladtuk a nagyobb hátizsákokat a csomagtérbe, s elsétáltunk postára. A postán bedobozoltam Édesanyáméknak a kávét, s pár ajándékot, s ugyan sokkoló áron (38 dolláért) postázták az apró csomagot, de hát sebaj. Egyébként 20-ért is lehetett volna tengeren 60-90 nap alatt…őő.

Vissza a vonathoz, s indult is. Az utunkat pár kisbaba tarkította a vagonban, ami kicsit aggasztó volt éjjelünkre nézve :D Estig még jókat mókáztunk az előttünk tartózkodó kis lurkóval, nevetettük, s kacagott mindenen. Kivéve, amikor sírt.

Volt főtt étel is, ami mondjuk kevésbé volt finom, de sebaj.

Valahogy ezt is túléljük!

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr214576534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása