Kicsekkolás után meg is indultunk Blacktownnak. Bő fél óra alatt el is értük a központi pályaudvart, volt benne 500 m gyaloglás is kb. Először úgy gondoltuk, hogy csomagmegőrzőbe letesszük a motyót és sétálunk egyet, de a fejenként 10 dolláros ár nem győzött meg minket erről, s hagytuk a pitlibe. Szóval el is csíptünk egy vonatot Blacktownba, ami nagyjából 45 perces út volt. Szép kis külvárosi rész, s itt már várt is minket Dénes, s autóval el is vitt a St.Patrick Plébániára. Itt ebéddel fogadtak. Az ebéd mellé megbeszélésre került az is, hogy eltölthetünk itt pár napot egy külön kis lakórészben. Ebéd után ellátogattunk Dénessel a St.Elizabeth öregotthonba (magyarok lakják), ahol megnézhettük a templomot és a kis magyar múzeumot is, ami nagyon szép. Nagyon furcsa volt, hogy itt messzi földön van olyan hely, ahol minden magyarul van kiírva.

Visszatértünk a plébániára. 4 órakor teáztunk egyet Peterrel a plébánossal, aki nagyon szimpatikus, s egyébként olasz/ír a vacsora pedig 7 órakor következett, magyar pálinka és finom bor társaságában.

Hát jelenleg nem túl stresszes az életünk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr944570626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása