Valamilyen női megérzés folytán felébredtem a nappal együtt 6 óra körül, s ki is ültem az anyósülésre. Nem telt el 2 perc, s mellém is állt a helyi ranger, hogy van 5 percünk eltűnni mielőtt megbüntet. Szóval korai kelés volt nagy szerencsénkre!

Még a napfelkeltét is megcsodáltuk Cooks Beachen.

P4090399-resized.JPG

Frissen és üdén elindultunk a Cathedral Cove-hoz. Ide egy bő 40 perces séta vezetett sárga madárkával kövezve utunkat, s remek kilátással.

P4090415-resized.JPG

A hely gyönyörű volt. Mi épp dagálykor érkeztünk, ezért átal nem sétáltunk a boltíven. No meg ki is volt tapétázva kőomlás táblával (csak, hogy könnyebben lehessen értelmes fotót készíteni…pff). Persze Viktor ruhástul nyakig bemászott a háborgó vízbe a fotója kedvéért.

P4090429-resized.JPG

P4084146-resized.JPG

P4090461-resized.JPG

P4090433-resized.JPG

A visszaséta után újra megpróbálkoztunk a Hot water beach-csel, de e nap se volt szerencsénk a vízjárással, így maradt a szörfözés (túl soká lett volna dagály délután).

Megindultunk Auckland irányába, de még nem közvetlen oda. Egy 30 km-es átvágó utat választottunk a hegyen. No igen, s én vezettem…túléltük! Edzésnek nem utolsó kanyar kanyar hátán, meredély, s keskeny útszélesség. De a végére fel is forrt a Betsi, ami elvileg nem az én hibám :( Szóval volt egy kis kényszerpihenő…többször is, de helyrejött.

Miranda magasságában nagyon király, igencsak kihasznált hivatalos ingyen kecóhelyet leltünk, de nem maradtunk itt.

P4094191-resized.JPG

Viszont kicsit később, egy naplementés tehénfotó kedvéért lett egy kis galiba. Ahogy a fotót követően tolatott vissza Viktor az útra, kicsit betolatott a vízelvezetőbe, s nem vette észre, hogy volt ott egy beton csatorna részegység, amin fenn akadt a Betsi. Látszatra úgy tűnt, hogy kilyukadt a hűtőnk, szép mennyiség el is folyt. Elgurultunk az Orore Point Holiday Parkig, hogy javításokat végezzünk reggel. Pontosabban Viktor végezzen.

Az ominózus tehénfotó

P4094196-resized.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr744499518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása