Reggel a szervízben kezdtünk. Persze ma már pont tökéletes idő lett volna kayakozáshoz, de az autó miatt újfent el kellett, hogy napolódjon a vízi sport. Az volt a terv, hogy kölcsönkérünk szerszámot a szervizes srácoktól, de ez nem jött össze. Szóval otthagytuk, hogy szedjék ki a termosztátot. Persze nap végére az lett az elméletünk, hogy szerintünk nem szedték ki, ahogy a lengéscsillapítók is ugyanolyanok, mint előtte, mert ehhez sem nyúlt senki 700 dollárért….de legalább van matricánk (WOF).

A napot a Common Roomban töltöttük kávéval és teával, majd jártunk egyet a szerviz melletti lápban, ahonnan a sisak nélkül, egymás alatt idiótán mászó srácokat néztük 2 mp-ig, mert ezt nem lehetett tovább nézni.

Az eltört szerszámkészletet visszavittük a Mitre10-be, természetesen cserélték is azonnal, de most már egy erősebbet vettünk helyette.

6 körül elindultunk Queenstownból.  Sokáig nem mentünk, a víz is forrt már, így nagyjából 3/4 útra Queenstown és Kingston között megpihentünk egy nagyon király erdős piknik övezetben a tó partján, ahol többen lakókocsiztak, sátraztak.

P3130789-resized.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr854455985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása