2012.07.28. Koné

 2012.09.20. 00:27

 

Szombaton bestoppoltunk Konéba, ami nagyjából 30 km-re található. Egyszer olyat olvastam valakitől a neten, hogy errefelé csak fehér ember veszi fel a fehér stoppost. Hát meg kell, hogy vétózzam, mert minket 90%-ban csak helyiek vesznek fel, s a fehérek a fejüket se fordítják oda…Persze ettől még lehet másnak, más tapasztalata. Mi 1 percen belül fogtunk fuvart. Persze Ő is melós srác volt.

Koné nem egy metropol város. Talán nem is város. Viszont vidéki apró településhez képest viszonylag sok a szupermarket és kínai bolt, no meg persze kocsma. A bánya élteti.

Na de túl sok mindent nem lehet csinálni egy ilyen faluban. Sajnos fotókat sem tudok prezentálni, kivéve a folyóról, ami szép.

P7287134-resized.JPG

P7287136-resized.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr334789325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása