E nap döntöttünk úgy, hogy nekivágunk a vadészaknak végre. A sok-sok McDonald’s-os internet cetlinket odaadtuk az ifjú német turista lányoknak, hogy örüljenek.

Wanaka

P3271393-resized.JPG

Mivel Betsi mostanában már jól volt, így nem tettünk kerülőutat, hanem egyenesen átvágtunk Wanakába a Crown Range-n keresztül. Nem időztünk a környéken most semmit, s nem is itt aludtunk végül, hanem mentünk sötétedésig, sőt még kicsit utána is. Útközben felhős, szürkés, párás idő, hegyeket bekebelező felhők, s csobogó kanyonok látványa fogadott minket, amik természetesen 1-1 fotót megértek.

P3271395-resized.JPG

P3273540-resized.JPG

Wanaka-tó fölött már megindult az esőerdős környezet, mint Milfordon. Az út teljesen hasonló volt, mint a fjordoknál. Sajnos az út közbeni vízeséseket kihagytuk a sötét miatt és következő nap már vissza nem fordultunk értük. Szállást egy Pleasant Flat nevű szokásos 6 dolláros kempinghelyen leltünk megannyi homoki légy környezetében az esőerdőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://avilagvegen.blog.hu/api/trackback/id/tr364470087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása